Amstaff Romania Forum

Versiunea integrală: Caini agresivi
În acest moment vizualizezi o versiune simplificată a conţinutului. Vezi versiunea integrală cu formatarea adecvată.
Doi caini agresivi , au atacat in Iasi , 3 persoane , Trebuie avut grijă cu aceasta rasă . https://www.youtube.com/watch?v=VNBXxFlQSpw
adevarul este undeva la mijloc, parerea mea.
Nu este neaparat de rasa...este si felul in care iti cresti cainele. Ca daca bati la el ca la fasole si il tii in lant tot timpul ai cele mai mari sanse sa ai un caine agresiv.

Am doi amstaff si am avut si inainte aceasta rasa...nu am avut probleme cu atac la oameni. Cu cainii s-au mai harjonit (masculii mai ales) dar cu oamenii niciodata. La o vreme masculul meu a dezvoltat o agresivitate cu alti masculi..prin dresaj si printr-o crestere atenta i-am mai atenuat chestia asta.

Pe de alta parte, am vazut prin parc caini de alta rasa, chiar golden sau labradon, dusi cu capul care se repezeau la amstafful meu. asa ca, nu este neaparat de rasa.
apropo...bine ai revenit Sandokan Smile
(22-01-2018 10:42 AM)Pepsý a scris: [ -> ]apropo...bine ai revenit Sandokan Smile
Salut Pepsy , an bun
(19-01-2018 02:01 PM)Sandokan a scris: [ -> ]Doi caini agresivi , au atacat in Iasi , 3 persoane , Trebuie avut grijă cu aceasta rasă . https://www.youtube.com/watch?v=VNBXxFlQSpw


Conteaza foarte tare cum ii educi. Pe aceasta tema este mult de discutat. Orice om care nu are un caine cu siguranta va spune ca noi cei care iubim rasa si care si detinem vom lua partea cainelui. Pot sa afirm ca se pot intampla accidente dar acelea sunt doar din vina stapanilor iresponsabili. Orice alta rasa de caine nesocializata, tinuta izolata va face ce au facut cainii de la Iasi. Amstaff avand muscatura mai puternica imediat a fost mediatizat.
URL de referinţă