Amstaff Romania Forum

Versiunea integrală: intrebari legate de rasa amstaff
În acest moment vizualizezi o versiune simplificată a conţinutului. Vezi versiunea integrală cu formatarea adecvată.
Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
Stiu ca pana la vrun an te costa mai mult intretinerea unui caine,indiferent de rasa mai ales daca e si de talie mare,dar mai apoi cred ca mai mult de 300 lei nu cred ca dai,fara vitamine si accesorii,din cand in cand poate ajungi si la 500 lei/luna.
Eu dau cam 300-350 de lei pentru doi in total, pe luna, dar iau absolut totu la combinatii, boabele, ugeru, zer proaspat si vitaminele. Daca iei din pet shop sau de-astea iesi aproape dublu, trebuie sa cauti atenta peste tot sa vezi ce si cum.
aha,multumesc!
Nu ai pentru ce. Unii ar zice ca dau si 500 RON / caine / luna cu cheltuiala, da' aia e snobism iti zic sincer. Un sac de mancare ok gasesti si pe la 50 de euro, gen uite era si o oferta aici pe forum la Acana sau la ProPlan nu mai tin minte, pe la 50 de euro, si un caine nu iti mananca mai mult de doua treimi de sac de-ala pe luna, daca ii mai dai pe langa si niste organe de vita, un orez cu legume etc. Trebuie doar sa cumperi inteligent si sa dai cainelui ceva ok ca raport calitate/pret.
am citit pe un alt site(nu vreau sa dau nume aici) facuse cineva o socoteala care a rezultat vro 800 ron daca nu ma insel,800-900 ron pe luna dar ce credeti ii cumpara periuta de dinti,pasta,jucarii,lese,zgarzi(deci pe luna toate astea)...deci era exagerat...
(08-04-2013 11:39 PM)Killuminati a scris: [ -> ]Nu ai pentru ce. Unii ar zice ca dau si 500 RON / caine / luna cu cheltuiala, da' aia e snobism iti zic sincer. Un sac de mancare ok gasesti si pe la 50 de euro, gen uite era si o oferta aici pe forum la Acana sau la ProPlan nu mai tin minte, pe la 50 de euro, si un caine nu iti mananca mai mult de doua treimi de sac de-ala pe luna, daca ii mai dai pe langa si niste organe de vita, un orez cu legume etc. Trebuie doar sa cumperi inteligent si sa dai cainelui ceva ok ca raport calitate/pret.

man la 2 caini daca le iau mancare boabe 2 saci imi ajunge 3 saptamani plus inca o masa gatita pe zi si nu am caini grasi dar este loc si pentru mai slabuti..nu stiu cum isi hranesc alti caini dar daca un sac iti ajunge o luna inseamna ca acel caine nu are deloc activitate.parerea mea.
Nicule eu iau saci de 25 de kg de Belcando sau de 18 kg de ProPlan Smile Acuma prin sac se poate intelege si de 10 sau 15 etc.

Ai mei mananca cate 400 de gr boabe + 350 gr organe si legume si orez, total 750 gr hrana pe zi, deocamdata mi se pare suficient. Cateaua parca cere mai mult, am sa-i mai bag 100 gr, ca doar nu e problema, ideea e ca e si in functie de caine e drept.
eu am zis de saci aia de 10 kg.WinkWink
dar de ex daca intr-o saptamana ii dau belcando si in a 2a saptamana ii dau hrana de la alta firma are ceva? citisem pe undeva ca trebuie sa-i faci trecerea de la o hrana la alta treptat.
mai am o intrebare dintre bosch si brit care este mai buna?

din ingrediente mi se pare mai buna brit
Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
URL de referinţă