Amstaff Romania Forum

Versiunea integrală: Big Dogs Romania
În acest moment vizualizezi o versiune simplificată a conţinutului. Vezi versiunea integrală cu formatarea adecvată.
Pagini: 1 2 3 4
Canisa BIG DOGS Romania creste atat American Bully si American Bulldog Jonson. Toti cainii produsi de BIG DOGS Romania au pedigree atat de america cat si de europa. Noi, BIG DOGS Romania, dorim ca fiecare client al nostru sa fie multumit. De aceea noi nu dam catei la proprietar sub 2 luni. Fiecare catel cumparat de la BIG DOGS va avea vaccinurile, deparazitarile, toate tratamentele si actele necesare unui caine de varsta lui. De aceea garantam ca, cateii vor fi sanatosi si nu au probleme. Orice catel care are o problema cauzata din vina noastra este inlocuit pe loc daca exista pui, daca nu, la prima fatare.

Va multumim si va asteptam la noi. BIG DOGS Romania

Acest topic este deschis de mine in numele prietenului meu Gavrilescu Razvan, atat fondatorul cat si proprietarul canisei Big Dogs Romania. Acestea fiind spuse sa incepem:

Bazil
HEAD SIZE: 48 cm
WEIGHT: 44-45 kg
COLOR: Blue
LINES: Razors edge
Pedigree: http://www.american-bully.ro/images/bazil.jpg
Open for stud
PS: Voi pune poze de la diferite varste.

İmage

İmage

İmage

İmage

İmage

İmage

PS: voi prezenta si ceilalti caini cand voi avea timp, mai sunt multe de vazut
la cat ajunge un pui?
Depinde, aspectu asta il discuti cu Razvan. Pt a stii mai multe diseara postez toti caini plus pui produsi din aceasta canisa. CONTACT : 0757.079.199 - Gavrilescu Razvan sau pe facebook : https://www.facebook.com/gavrilescu.razvan.1?fref=ts
Produsi ai canisei Big Dogs Romania :

İmage

İmage

İmage

İmage

http://s1162.photobucket.com/user/ionut1...1.jpg.html

İmage
Cea mai buna monta a anului in curand in Europa, mai exact in Romania la canisa Big Dogs Romania. Pe data de 24.07.2013 se vor naste puii. Pentru prenotari aveti detalii de contact mai sus:

İmage

Femela:
CALYPSO
Big Dogs Romania
Head Size: in curand
Weight: in curand
Height: in curand
Color:white / bluee
Lines: in curand
Pedigree: http://www.bullypedia.net/americanbully/...?id=154413

İmage

masculul:
MAGOO
Muscle Tone

Head Size: 26 INCH
Weight: 86 LB
Height: 15 INCH
Color: FAWN
Lines: MTB/GOTTY
Pedigree: http://muscletonepits.com/album_male_1.php

İmage

İmage
Sincer mi se pare cam aiurea toata treaba asta...Adica si daca cineva vrea sa stie ceva de vreun pui sau orice altceva trebuie sa-l sune pe razvan sa-l intrebe anumite lucruri. Practic nu ai raspunsuri la intrebari? Oricum...in afara de asta. Buna alegere primele poze cu Bazil. Nu ar strica sa o pui si pe Maia Tongue daca tot faci o treaba
Yankee, faza este ca eu '' nu fac o treaba '' , n-am nimic de castigat, postez caini unui prieten fiindca vreau sa vada lumea ce inseamna American Bully si sa mai fie si altceva. Daca n-am chef nu mai postez nimic. Si nu am detalii mai ales despre preturi fiindca gandeste logic: tu daca discuti cu el poate iti mai lasa din pret, dar eu de exemplu iti zic din prima un pret sec de 2-3.000€ iti zic eu ca ti se cam duce cheful de cumparat Bully. Dar asa daca discuti cu el si iti lasa si 2-300€ e alta smecherie.
eu sincer nu stiu cum poate cineva sa dea atatia bani pe asa ceva si ma refer la faptul ca prea multe acesti caini nu pot face,ma indoiesc ca ar alerga si diverse jocuri distractive pe care le-ai putea face cu un pitbull/amstaff sau alte rase.sa dai 3000-4000$ pe un caine doar ca sa il tii de bibelou mi se pare mai mult o gluma dar ma rog,e parerea mea doar
pai oricum nu ai ce face cu ei si daca ai si bani si nu ai ce face iti iei un bully sa stea pe canapea dar sa fie canapeaua mai joasa ca sa poata sa urce pe ea.caini astia bully sant tot niste corceli cu amstaff dar unii sant mai reusiti nitel mai suplyy dfar astia sant foarte putini si nu sant trecuti la categoria bully.daca as avea o banca plina cu bani mei nu as da bani pe caini astia bolnavi de la nastere si cu o viata asa de lunga ca in 10 ani schimbi 2-3 caini.

apropo daca te duci la sala si ai muschi si este cocalar iti poti lua un caiune de genul asta ca da bine la fraieri.
mare adevar graiesti nicolae
Pagini: 1 2 3 4
URL de referinţă