Amstaff Romania Forum

Versiunea integrală: FORTAIN
În acest moment vizualizezi o versiune simplificată a conţinutului. Vezi versiunea integrală cu formatarea adecvată.
Pagini: 1 2
İmage

Fortificare cu proteine naturale.
FORTAIN a fost fabricat utilizând numai produse solide din hemoglobina roşie uscată găsită în sânge. Substanţele organice găsite în hemoglobina praf constă aproape exclusiv din proteină pură şi fier valoros uscat prin pulverizare în procesul de fabricaţie.
Mulţumită structurii proteinelor, care sunt alcătuite din amino-acizi esenţiali, FORTAIN este uşor de digerat atât de către câini cât şi de către pisici şi este un supliment alimentar pentru creştere valoros.
FORTAIN joacă un rol crucial în dezvoltarea ţesutului muscular şi în creştere în general, valoros ca supliment alimentar pentru câinii şi pisicile bătrâne sau bolnave şi susţine fetusului animalelor gestante.
Mâncare pentru câini şi pisici alcătuită dintr-un singur ingredient.
Ingrediente:
Proteine brute.
Analiza medie:
Proteine brute 92%, fier 0,28%
Instrucțiuni de alimentaţie:
- 5 kg = ½ linguriţe
- 10 kg = 1 linguriţă
- 20 kg = 2 linguriţe
- 30 kg = 3 linguriţe
- Peste 30 kg greutate corporală = 4 linguriţe
1 linguriţă rasă = 2,5 g FORTAIN

Disponibil la cutie de 250 g.


Pentru informatii si comenzi :

Adrian - 0746.250.300

Contact : http://champion-of-rings.ro/contact/
care e pretu tubului si gramaju ...multumesc
la fel praf si produsu asta
cafortan fortan wtf
(26-05-2013 09:51 PM)SasLeia a scris: [ -> ]la fel praf si produsu asta
cafortan fortan wtf

Mai SasLeia ai ceva personal cu mine ca am sesizat ca ai postat la ambele topicuri deschise de mine pareri negative. Se pare ca tu esti cam singurul din Romania la care nu s-au vazut rezultate. Eu nu vreau sa te jicnesc nici pe tine nici cainele sau cainii tai dar daca numai la tine nu are efect oare nu ar fi cel mai bine sa iti pui problema ce ai in curte? Poate nu ii poti repara nici cu aceste suplimente si atunci e naspa treaba.
nu am ce repara ca nu am caini defecti
pur si simplu nu sunt bune
asta e parerea mea
cred ca am dreptu sa postez
oricum tu nu vinzi asa ceva deci nu vad de ce te deranjeaza
sau aduci cumva direct in tara si asta iti afecteaza vanzarile?
SasLeia daca eu iti dau numaru de contact a 100 de persoane ce au cumparat de la mine atat Fortain cat si Cafortan si te duci tu in curtea lor sa vezi cam cat de fain s`au dezvoltat acei caini, te abtii de la comentarii ? Daca tu crezi ca dai cainelui suplimente si incepe sa faca spume la gura si castiga mai multe lupte de caini, atunci ai gresit produsele. Toate produsele de la Fortan sunt in aceeasi gama de pret si de calitate cu K9 si cu Pet Phos, si rezultatele sunt cunoscute atat la nivel de pet dogs cat si show dogs, daca al tau s-a dezvoltat cum s-a dezvoltat, asta o fi din cauza ca l-ai tinut intr-o cusca de 1x1 ore in sir, gandeste-te si la asta, sau poate ai gresit alimentatia ce pot sa zic. Eu am dat cainilor mei Fortain si Cafortan si s-au facut uriasi, cateaua are 32 de kg si masculul 36, amandoi numai masa musculara. Esti singuru om pe care l-am auzit in viata mea ca se plange de suplimente premium de cea mai buna calitate, tind sa cred ca-ti place sa vorbesti mult si prost, da' cum ai zis si tu, e libera exprimare, asa ca nu te opri din cauza noastra.. te rog..
cat boala e Fortain ul ?
(27-05-2013 10:11 PM)SasLeia a scris: [ -> ]nu am ce repara ca nu am caini defecti
pur si simplu nu sunt bune
asta e parerea mea
cred ca am dreptu sa postez
oricum tu nu vinzi asa ceva deci nu vad de ce te deranjeaza
sau aduci cumva direct in tara si asta iti afecteaza vanzarile?

Printre altele si aduc aceste suplimente in tara, daca te-ai uita mai bine ai vedea ca am un banner in partea dreapta a acestui forum. Dar parerile pe care le-am scris mai sus nu au legatura cu faptul ca aduc aceste suplimente. Eu in primul rand le-am adus si le aduc pentru mine. Pe langa astea mai folosesc si altele pentru articulatii, pentru piele si blana, dar ce rost are sa imi pierd timpul cu tine pe aici sa iti explic ce importanta au in alimentatia cainilor.
Radule, esti criminal ! Smile))
sunt curios daca e bun isi face treaba , sa ia in greutate , ca eu am mai dat la un caine "power dog " dar nu am vaz nimic ,pana nu am dat caseinat din zer + o luna de masteron cand cainele sa facut pachete . Intreb sa stiu daca e calitate atat .
Pagini: 1 2
URL de referinţă