Amstaff Romania Forum

Versiunea integrală: Chop, băiatul meu în vârstă de 2 luni și 6 zile
În acest moment vizualizezi o versiune simplificată a conţinutului. Vezi versiunea integrală cu formatarea adecvată.
Salutare, dragi iubitori de animale! În cursul zilei de ieri am achiziționat un puișor dr Amstaff în vârstă de 2 luni și 6 zile. Mi-a fost recomandat să îl hrănesc cu PROFINE JUNIOR MEAL PUPPY. Este ok aceasta mancare? Având în vedere că îl am de ieri, de astăzi încerc să îi fixez 3 mese pe zi. Întrebarea mea este dacă pot începe să îi dau puțin orez cu pui și morcovi (toate fierte). Aș putea să încep să îl scot afară câte 5-10 minute pe zi? Menționez că are facute deja 2 vaccinuri (împotriva parovirozei și a bolii Carré). Când ar trebui să merg cu el la veterninar pentru alte vaccinuri? Eu mai am un câine și țin să menționez că atunci când ies cu el afară, micul Chop plânge până ne întoarcem. Aștept sfaturi din partea voastră. Poze cu puiul și cu vaccinurile+deparazitările făcute le atașez într-un link mai jos.


http://m.imgur.com/a/2UOeN
(04-01-2016 03:52 PM)Mihaiduda a scris: [ -> ]Salutare, dragi iubitori de animale! În cursul zilei de ieri am achiziționat un puișor dr Amstaff în vârstă de 2 luni și 6 zile. Mi-a fost recomandat să îl hrănesc cu PROFINE JUNIOR MEAL PUPPY. Este ok aceasta mancare? Având în vedere că îl am de ieri, de astăzi încerc să îi fixez 3 mese pe zi. Întrebarea mea este dacă pot începe să îi dau puțin orez cu pui și morcovi (toate fierte). Aș putea să încep să îl scot afară câte 5-10 minute pe zi? Menționez că are facute deja 2 vaccinuri (împotriva parovirozei și a bolii Carré). Când ar trebui să merg cu el la veterninar pentru alte vaccinuri? Eu mai am un câine și țin să menționez că atunci când ies cu el afară, micul Chop plânge până ne întoarcem. Aștept sfaturi din partea voastră. Poze cu puiul și cu vaccinurile+deparazitările făcute le atașez într-un link mai jos.


http://m.imgur.com/a/2UOeN

Salutare si bine ai venit printre noi . Referitor la mancare care ti.a fost recomandata nu stiu sa iti dau detalii dar poate se gaseste cineva care o foloseste sau care o cunoaste. Orez poti sa ii dai linistit eu ii dau puiutei mele de la 6 saptamani dar exclusa carnea de porc ( pui/vita/cal/peste/curcan) si fara ceapa, mazare , fasole ,soia.ii poti face si supa cu aceleasi ingrediente .Data urmatoarei vizite la vet in principiu la 2 sapt de la ultimul vaccin . De scos afara... parerile sunt impartite... eu am scos.o de cateva ori seara doar pe trotuar nu in iarba pt ca stau la bloc si treptat vr sa se obisnuiasca nu zgomotele.
dai si orez , si morcov si carne de pui fara os de pui. fierte. vaccinuri se face la diferenta de 2 sapt una de alta.. sa nu il scotii acuma afara e prea mic , frig.
Salut! O intebare amstaff sau pitbullİmage
Referitor la carnetul de sanatate nu e ok nu as crede ca are vaccinurile facute, trebuie sa aibe eticheta sticlutei lipita cu termen de valabilitate. Eu as zice sa il duci u vaccin sa fi sigur ca sunt facute
URL de referinţă