Amstaff Romania Forum

Versiunea integrală: Uger de vita.
În acest moment vizualizezi o versiune simplificată a conţinutului. Vezi versiunea integrală cu formatarea adecvată.
Salutari. Imi cer scuze daca s-a mai discutat despre subiectul asta, eu nu l-am gasit pe forum.
Detin un amstaff de 4 luni si 3 saptamani, care refuza mancarea uscata, (acana). Acum ii gatesc, carne de vita, organe de vita, uger de vita, iar cateodata inimi si pipote de pui, totul in combinatie cu orez (pe care il cam refuza), morcov, seminte de in.
V-as fii foarte recunoscatoare daca v-ati da putin cu parerea, despre ugerele de vaca, cat sunt de sanatoase, daca e ok sa-i dau fiert sau crud.
Va multumesc anticipat!
dai fiert pana la 6 luni sau un an . din câte stiu eu de oase nu trebuie fierte , pentru ca cele fierte sunt greu digerabile si produc constipatie la caine.
(19-03-2016 04:42 PM)Sandokan a scris: [ -> ]dai fiert pana la 6 luni sau un an . din câte stiu eu de oase nu trebuie fierte , pentru ca cele fierte sunt greu digerabile si produc constipatie la caine.

Multumesc pt sfat!
oase de vita...nefierte. le speli bine de sange si le dai asa. Inainte poti sa bagi oasele in congelator cateva zile pentru a distruge microbii (asta daca esti mai panicoasa)

ugerul...il fierbi, nu fierbi la el pana nu mai ramane nimic. il dai intr-un clocot.
(21-03-2016 10:22 AM)Pepsý a scris: [ -> ]oase de vita...nefierte. le speli bine de sange si le dai asa. Inainte poti sa bagi oasele in congelator cateva zile pentru a distruge microbii (asta daca esti mai panicoasa)

ugerul...il fierbi, nu fierbi la el pana nu mai ramane nimic. il dai intr-un clocot.

Multumesc pt sfat!
URL de referinţă