Amstaff Romania Forum

Versiunea integrală: Hrana - Amstaff - 5 saptamani
În acest moment vizualizezi o versiune simplificată a conţinutului. Vezi versiunea integrală cu formatarea adecvată.
Ce hrană imi recomandati pentru un amstaff de 5 saptamani?
Ce fel de mancare gătită si ce fel de boabe?[/align]
De ce l-ai luat la 5 saptamani ? La 8 saptamani se desparte de mamă. Ii poti face orez cu legume si boabe inmuiate in lapte macar pana la 8 saptamani. Ca si boabe ii poti cumpara de la Eukanuba,Brit etc. Macar premium.
Royal Canin Maxi Starter macar pana la 2 luni si lapte special pentru catei.
Daca nu ai posibilitatea sa-i dai lapte special ii poti da lapte praf pentru copii preparat astfel: 500ml lapte + 1 lingura miere + 1 galbenus de ou + 1 flacon de calciu lactic.
cred ca ai luat catelul prea devreme.

ca si mancare, aud ca Royal Starter este bunicel, multa lume il foloseste si sunt multumiti de el. Obligatoriu inmuiat in apa, si o masa da-i orez cu legume. Poti, de pe la 10 saptamani, incet incet sa ii pui si putina carne de vita (la inceput foarte putin sa nu aiba/faca o alergie)

dupa 3 luni...treci la boabe junior si vezi ce ii plac. Al meu se impaca bine cu petkult, dar incearca Hills, Eukanuba etc..mancare super premium - macar cat este pui (daca iti permiti)
Am mai vazut si la altii recomandarea cu bobitele inmuiate, eu am avut 8 puiuti si de la 4 saptamani le-au mancat uscate fara nici o problema.
Ii puteti vedea cum s-au dezvoltat aici: http://pitbulls.ro/forum/10-1456-1
Puiutul meu nici la 8 saptamanii nu manca uscate. De ce sa ii chinui degeaba ? Cel mai bine inmuiate
URL de referinţă