Amstaff Romania Forum

Versiunea integrală: Țepari
În acest moment vizualizezi o versiune simplificată a conţinutului. Vezi versiunea integrală cu formatarea adecvată.
Pagini: 1 2
Un tepar care vinde maidanezi zicând ca sunt amstaff https://www.olx.ro/oferta/urgent-amstaff...aa24c4217f
rubrica asta este o copie fidelă olx. lăsați frate lumea ca nu da nici o teapa. e prost ala care cere? e prost ala care da. era tepar dacă cere sute de euro si scria că este din nu stiu ce linii, cu leduri false etc.
Aha, jok3r esti un samsar infiltrat. Lumea trebuie să stie adevărul.
vet.popaemilia1 mai 2010 la 2:31 pm800 ml lapte vaca sau lapte praf+2 galbenusuri de oua+2linguri smantana dulce nefermentata+2 ml/2 cp cu polivitamine+200 ml zeama fiertura de carne de vita/pui si orez+1 lingurita miere de albine.1 masa la 3 ore si animalul tinut cu capul ridicat in sus(vertical cum sta sa suga la mama-catea)(nu in pozitia cu burta in sus)
KGB nu te cunosc da esti un tip fara ocupație care sta sa ia la puricat olx.ul ca sa poată sa mai lasa si el un mesaj pe forum. Daca omul are caini metisi care si vinde la un pret decent asta nu inseamna ca este samsar cu îndeamnă ca isi iubeste femeia si vrea sa aibă urmasi de pe urma ei. cum nu pot tine 10 pui ii pun la vanzare. tu ca un băiat isteț sa ai activitate pe forum iti bagi nasul. eu zic sa te documentezi si sa vi cu tipicul care ajuta lumea. ca doar de asta suntem aici .
sper ca ai inteles . daca vrei sa sti ceva despre rasa asta te rog sa ma intrebi!
Jok3r eu nu incurajez astfel de oameni care vand caini , din surse necunoscute , eu vad ca tu incurajezi astfel de practici , nu ma intereseaza pe mine . ce vrei tu . dar lumea trebuie sa stie adevarul.
Pagini: 1 2
URL de referinţă