Amstaff Romania Forum
Ce boabe sa dau la un amstaff 7 saptamani? - Versiune printabilă

+- Amstaff Romania Forum (http://amstaffromania.ro)
+-- Forum: American Staffordshire Terrier / Pitbull / Metisi Amstaff & Pitbull / Alte rase (/Forum-American-Staffordshire-Terrier-Pitbull-Metisi-Amstaff-Pitbull-Alte-rase)
+--- Forum: American Staffordshire Terrier (/Forum-American-Staffordshire-Terrier)
+---- Forum: AMSTAFF – diverse (/Forum-AMSTAFF-%E2%80%93-diverse)
+---- Subiect: Ce boabe sa dau la un amstaff 7 saptamani? (/Thread-Ce-boabe-sa-dau-la-un-amstaff-7-saptamani)Ce boabe sa dau la un amstaff 7 saptamani? - Izsak - 30-07-2015 11:06 PM

Ce mancare sa dau la puiul meu de 7 saptamani ?
Royal Canin Medium Junior ?
Royal Canin Maxi Junior?
Ce vitamine? k9 sau cafortan?
Cafortan se da cu pauze? 15 zile , cu 15?


RE: Ce boabe sa dau la un amstaff 7 saptamani? - greeneyes - 31-07-2015 11:33 AM

Fara Royal ca e o porcarie. Acana, Orijen, Taste of the wild, Petkult, Nutrivet, Essential, Lukullus, Purizon...Nu Royal, Hill's, Pedigree sau alte porcarii. Vitaminele se dau 10-14 zile/luna.


RE: Ce boabe sa dau la un amstaff 7 saptamani? - Tudi - 01-08-2015 10:25 AM

(31-07-2015 11:33 AM)greeneyes a scris:  Fara Royal ca e o porcarie. Acana, Orijen, Taste of the wild, Petkult, Nutrivet, Essential, Lukullus, Purizon...Nu Royal, Hill's, Pedigree sau alte porcarii. Vitaminele se dau 10-14 zile/luna.
Tin sa te contrazic. Royal canin STARTER e chiar OK . Repet, doar starter .. celelalte nu sunt chiar asa de reusite . Iar Hill's de asemenea sunt super bune dupa parerea mea ... Cu pedigree nu am ce sa comentez ca sunt chiar porcariiSmile)


RE: Ce boabe sa dau la un amstaff 7 saptamani? - greeneyes - 01-08-2015 04:38 PM

La Royal doar starterul e ok, de la junior incolo e varza. Si avand in vedere ca e starter si de la Petkult, care e mult mai bun, nu vad de ce ai lua Royal. Hill's ai vazut ce contine? Cereale, grasimi hidrolizate si alte mizerii. Hrana trebuie sa fie facuta din carne adevarata + legume, fructe si eventual orez ca singura cereala. Care nu-s asa, sunt prostii. Mai bine le faceti carnita cu legume si orez, decat sa le dati o hrana care in timp ii va imbolnavi.


RE: Ce boabe sa dau la un amstaff 7 saptamani? - Tudi - 01-08-2015 05:23 PM

(01-08-2015 04:38 PM)greeneyes a scris:  La Royal doar starterul e ok, de la junior incolo e varza. Si avand in vedere ca e starter si de la Petkult, care e mult mai bun, nu vad de ce ai lua Royal. Hill's ai vazut ce contine? Cereale, grasimi hidrolizate si alte mizerii. Hrana trebuie sa fie facuta din carne adevarata + legume, fructe si eventual orez ca singura cereala. Care nu-s asa, sunt prostii. Mai bine le faceti carnita cu legume si orez, decat sa le dati o hrana care in timp ii va imbolnavi.
Am discutat cu mai multi medici veterinari care spun ca Hill's e ok , la fel si Belcando care contin cereale de asemenea... Si ca sa raspundem la intrebarea topicului : Eu te sfatuiesc sa ii dai Royal Canin Maxi Starter pana pe la 9-10 saptamaniBig Grin .. asta e doar sfatul meu


RE: Ce boabe sa dau la un amstaff 7 saptamani? - greeneyes - 02-08-2015 01:18 PM

Veterinarii ti-ar zice ca si pedigree e ok, dar sa-si vanda marfa. Gasesti atatea informatii si chiar studii efectuate in legatura cu Hill's incat sfaturile date dovedesc doar ignoranta sau incompetenta. Si belcando si hill's sunt marci de calitate medie... Nu contin ingrediente de foarte buna calitate. Cainii nu au nevoie de cereale in dieta, nu au aport nutritiv important pentru ei, plus ca pot provoca alergii, probleme digestive, etc. Din experienta zic ca singura cereala care poate fi data la un caine fara probleme e orezul, dar nu in cantitati mari. Majoritatea marcilor includ cereale in ingrediente pentru ''umplutura''.


RE: Ce boabe sa dau la un amstaff 7 saptamani? - Izsak - 02-08-2015 01:45 PM

De Bosch ce parere aveti ?


RE: Ce boabe sa dau la un amstaff 7 saptamani? - Rona_Alex - 20-12-2015 09:57 AM

Eu am inceput cu Pedigre dupa capul meu pana sa merg vu ea la veterinar. Nici nu iti poti imagina ce fata a facut cand a auzit ca ii dau Pedigre. Mi.a interzis la propriu sa ii mai dau asa ceva Smile)Smile). Mi.a recomandat Natural Protection Puppy Starter (Rona are 7 sapt,6 cand am mers la vet)sau Hills Puppy Starter si orez cu legume . Vitamine Canifort 10 zile pe luna 1 cp/10 kg (momentan 1/4 cp pt ca este mica ) deparazitare interna in fiecare luna. Hrana pana la 3 luni ,vitaminele acelea pana la 1 an ( se poate continua si dupa dar discutam atunci) iar deparazitarea in fiecare luna pana la an . Recomandarea medicului meu , parerile sunt impartite.
Numai bine


RE: Ce boabe sa dau la un amstaff 7 saptamani? - Sandokan - 20-12-2015 10:07 AM

pedigree tatâ, cel mai bun , si astia de la HAM TALENT il recomanda, nu ati vazut si COCU il recomanda , ce mama drq . aia stiu tot despre caini si alimentatia la patrupede, numai noi suntem ignoranti , nu stim ce sa cumparam. futule muma lor,, dar asha de fraieri ne cred , intr-o emisiune tv baga toate rahaturile se le dea lumea la caini.


RE: Ce boabe sa dau la un amstaff 7 saptamani? - Rona_Alex - 20-12-2015 10:21 AM

[quote='Sandokan' pid='24410' dateline='1450595279']
pedigree tatâ, cel mai bun , si astia de la HAM TALENT il recomanda, nu ati vazut si COCU il recomanda , ce mama drq . aia stiu tot despre caini si alimentatia la patrupede, numai noi suntem ignoranti , nu stim ce sa cumparam. futule muma lor,, dar asha de fraieri ne cred , intr-o emisiune tv baga toate rahaturile se le dea lumea la caini.
[/quot]
Plasarea de produse alimentare sau non alimentare in emisiunile televizate se face doar pe baza de bani . si cum tara noastra si oamenii sunt patronati de bani , ar recomanda si ciulini uscati daca sunt bine platiti . Sunt sigura ca parerea lor personala ar fi alta in particular dar parerea lui personal nu ii aduce bani .. so...