Amstaff Romania Forum
Câinelui meu ii este frica de oamenii ! - Versiune printabilă

+- Amstaff Romania Forum (http://amstaffromania.ro)
+-- Forum: American Staffordshire Terrier / Pitbull / Metisi Amstaff & Pitbull / Alte rase (/Forum-American-Staffordshire-Terrier-Pitbull-Metisi-Amstaff-Pitbull-Alte-rase)
+--- Forum: Pitbull (/Forum-Pitbull)
+--- Subiect: Câinelui meu ii este frica de oamenii ! (/Thread-C%C3%A2inelui-meu-ii-este-frica-de-oamenii)Câinelui meu ii este frica de oamenii ! - CosminT - 22-12-2015 01:11 AM

Salut! Am un pui de amstaff de 3 luni si ii este putina frica de oamenii,de câini mai mari sau mașini nu ii este frica doar de oameni când vor sa il mângâie .Ma puteți ajuta Va rog ?Multumesc!


RE: Câinelui meu ii este frica de oamenii ! - Sandokan - 22-12-2015 06:55 PM

Depinde de gena dominanta pe care o are fiecare catel in parte. Inainte erau useri pe acest site care te puteau sfatui referitor la problema ta, acum nu stiu de ce nu mai intra nimeni pe acest site.


RE: Câinelui meu ii este frica de oamenii ! - CosminT - 22-12-2015 07:02 PM

(22-12-2015 06:55 PM)Sandokan a scris:  Depinde de gena dominanta pe care o are fiecare catel in parte. Inainte erau useri pe acest site care te puteau sfatui referitor la problema ta, acum nu stiu de ce nu mai intra nimeni pe acest site.

OK mersi oricum


RE: Câinelui meu ii este frica de oamenii ! - Pepsý - 29-12-2015 10:49 AM

de cat timp l-ai scos afara? primele luni a stat numai in casa fara nici un contact cu lumea de afara?

In acest caz...acorda-i timp sa invete mirosurile, zgomotele, sa se aclimatizeze cu aerul rece, plin de mirosuri necunoscute, oameni grabiti, masini galagioase.

de cate ori se sperie incearca sa il linistesti, sa miroase masinile stationate, premiaza-l cand se linisteste, incurajeazxa copii sa se joace cu el pe aleile parcului, nu il grabi, evita sa il certi ca si asa stresul este foarte mare....o sa vezi ca dupa ce pricepe cum sta treaba (si ca nu il ataca nimeni Smile ) o sa se linisteasca.

du-l undeva unde sunt caini prietenosi care nu au dusmanii pe pui...incurajeaza-l sa se joace..se va linisti si va pricepe ca afara este de distractie iar zgomotele nu ii fac nimic rau.

Am si eu un pui de 10 saptamani si inca nu are voie afara dar il scot la geamul de la balcon sa se uite afara, sa miroasa. tremura ca varga dar e interesat ce oameni trec pe trotuar, ce masini sunt, zgomotele. Poti incerca si asta cu niste bucati pentru premieri langa tine.

nu sunt sfaturi de profesionist dar sper sa te ajute.


RE: Câinelui meu ii este frica de oamenii ! - CosminT - 29-12-2015 12:14 PM

Multumesc Frumos !


RE: Câinelui meu ii este frica de oamenii ! - Gabriell - 29-12-2015 04:29 PM

Buna,sunt membru noi si as vrea sa postez si eu ceva undetrebuie saintru?va multumesc


RE: Câinelui meu ii este frica de oamenii ! - Athos@ - 10-04-2016 03:12 PM

(22-12-2015 01:11 AM)CosminT a scris:  Salut! Am un pui de amstaff de 3 luni si ii este putina frica de oamenii,de câini mai mari sau mașini nu ii este frica doar de oameni când vor sa il mângâie .Ma puteți ajuta Va rog ?Multumesc!

Scoatel la plimbare foarte des iar cand mai creste tinel undeva sa te vada doar pe tine iar dupa nu va mai intra nici stalin nici hitler in curtea ta ...succes


RE: Câinelui meu ii este frica de oamenii ! - tonigabriel273 - 13-04-2016 09:16 PM

Idea


RE: Câinelui meu ii este frica de oamenii ! - tonigabriel273 - 13-04-2016 09:23 PM

Incercati sa iesiti mai mult cu el afara si lasatil cateva zile cu un copil sau strainCool[/font][/color][/size]


RE: Câinelui meu ii este frica de oamenii ! - Zaza - 14-04-2016 08:59 AM

Iesi cu el la plimbare lasal se se joace cu catei de varsta si marimea lui tot asa treptat, cu oameni probabil altii lau bruscat si nu ia placut eventual cheama niste pr la u acasa si de ex lasal in camera cu voi sa se obisnuiasca, sa il nangaie sa se joace cu el iar de masini o sa fie destul de greu plimbate cu el la pas si daca trec masini si se sperie mangaiel ofer intrun fel siguranta si nici ibtrun caz nu trage de el , plus ca inca e micut