Amstaff Romania Forum
Boala Demodex - Versiune printabilă

+- Amstaff Romania Forum (http://amstaffromania.ro)
+-- Forum: Administrativ (/Forum-Administrativ)
+--- Forum: Este bine sa stii! (/Forum-Este-bine-sa-stii)
+--- Subiect: Boala Demodex (/Thread-Boala-Demodex)Boala Demodex - Daniel Ilie - 13-02-2016 11:58 PM

salutare,

saptamana trecuta am sesizat ca fetitza mea se tot scarpina la ochiul drept, uitandu-ma mai bine am observat ca parul ii picase din acea zona, am mers la vetelinar si a spus ca e o boala care se intalneste foarte des la Amstaff sau Pitbull boala DEMODEX. i-a facut o injectie si mi-a dat o crema cu care sa o ung in locul afectat crema se numeste CANIDER U. dupa parerea mea crema nu este buna ca nu are efect sau cam dupa cat timp se vede un rezultatul.

astept un sfat din partea voastra o noua metoda sau orice altceva decat crema asta fara rezultate.

Multumesc!

http://postimg.org/image/5faykpucp/
http://postimg.org/image/5zqydiaq9/


RE: Boala Demodex - Sandokan - 14-02-2016 12:20 AM

ai cautat pe net de inseamna demodex? o fii raia demodecica? schimba veterinatul. uite aici o informatie poate te ajuta. http://amstaffromania.ro/Thread-demodecia-demodex-canis


RE: Boala Demodex - rashpy - 15-02-2016 05:44 AM

Cum si-a dat seama ca are demodecie? Verdicul se pune in urma unui raclaj sau a unei biopsii. Incearca si alt veterinar. Atentie, acelasi lucru mi-a spus si mie un veterinar, ca are raie si sa-i dau cu candider u. Pe langa asta, i-a facut si injectii cu ivermectina (f toxic pt organism). Intr-un final s-a dovedit ca nu avea raie, ci o reactie alergica. Nu merita sa chinui cainele cu tratamente ineficiente. Mai cere o parere avizata!


RE: Boala Demodex - Daniel Ilie - 17-02-2016 10:01 PM

Va multumesc pentru sfaturi, sambata voi merge sa consult inca 2 medici, ce este rau ca sunt doar 3 doctori vetelinari in tot orasul, sau cel putin atati am auzit restul or fi undercover Smile) sau care imi recomanda un vet bun sau in apropierea locatiei mele: eu sunt din Lugoj jud Timis.