Amstaff Romania Forum
Pedigree - Versiune printabilă

+- Amstaff Romania Forum (http://amstaffromania.ro)
+-- Forum: American Staffordshire Terrier / Pitbull / Metisi Amstaff & Pitbull / Alte rase (/Forum-American-Staffordshire-Terrier-Pitbull-Metisi-Amstaff-Pitbull-Alte-rase)
+--- Forum: American Staffordshire Terrier (/Forum-American-Staffordshire-Terrier)
+--- Subiect: Pedigree (/Thread-Pedigree--6591)Pedigree - cosmin88 - 03-04-2016 04:29 PM

Salut! Am un amstaff de 1 an si doua luni si spre ghinionul meu si a lipsei de bani cand l-am cumparat nu am avut bani deajuns si ptr pedigree (200 euro puiul +100 euro pexigree). Acum as vrea sa fac tot posibilul sa intru in posesia unuia. Mai mult prieteni mi-au sp sa ma duc la concursuri , expoziti si pot castiga un pedigree (nu stiu ce categorie) . Ma puteti ajuta cu mai multe sfaturi?? Multumesc si o zi buna


RE: Pedigree - adyd - 03-04-2016 08:44 PM

Normal nu poti "sa faci rost" de un pedigree, vorbeste cu cel de la care l-ai cumparat, daca a declarat monta la asociatie putea sa iti scoata atunci pedigree iar costurile nu erau de 100 euro ci aproximativ 150 lei. Nu stiu daca acum poate sa iti mai faca. Sau, din cate am auzit, exista persoane care vand pedigree, falsificate sau de la catei decedati, nu te-as sfatui sa cumperi asa ceva.
La concursuri/expozitii NU "castigi" pedigree, poti castiga titluri ( CAC, CACIB) si primi drept de monta pentru catel.
Nu am mai fost de vreo 15 ani pe la concursuri dar din cat imi aduc aminte pe vremea aia nu puteai participa cu un caine fara pedigree.


RE: Pedigree - cosmin88 - 03-04-2016 10:24 PM

Ok. Mersi Adyd. Voi incerca sa dau peste persoana de la care l-am cumparat. Dar nu as sp nu nici unui concurs sau expozitii. Si o a doua intrebare. Ca hrana care crezi ca este mai buna. Eu acum ii dau Eukanuba (de 7-8 luni) si cineva mia sp sa ii dau Purina Friskies ca ar fi mai buna si mai consistenta in vitamine. Ce sp?


RE: Pedigree - adyd - 04-04-2016 05:17 PM

Referitor la hrana ar fi bine sa citesti mesajele de aici de pe forum in sectiunea Alimentatie (http://amstaffromania.ro/Forum-Alimentatie)
Nu cred cred ca sunt cel mai in masura sa dau sfaturi despre hrana, mi-am iubit si imi iubesc foarte mult cateii si ii hranesc cu ceea ce le place, nu neaparat cu ce ar fi mai sanatos sau indicat de specialisti.


RE: Pedigree - Champion Of Rings Kennel - 04-04-2016 06:46 PM

(03-04-2016 04:29 PM)cosmin88 a scris:  Salut! Am un amstaff de 1 an si doua luni si spre ghinionul meu si a lipsei de bani cand l-am cumparat nu am avut bani deajuns si ptr pedigree (200 euro puiul +100 euro pexigree). Acum as vrea sa fac tot posibilul sa intru in posesia unuia. Mai mult prieteni mi-au sp sa ma duc la concursuri , expoziti si pot castiga un pedigree (nu stiu ce categorie) . Ma puteti ajuta cu mai multe sfaturi?? Multumesc si o zi buna

Nu se mai poate obtine pedigree acum, doar daca cel care ti-a vandut catelul inca il mai are. Cartea de origine la Amstaff este inchisa, adica nu poti obtine certificate de tipicitate (pedigree de tip C).


RE: Pedigree - cosmin88 - 07-04-2016 12:13 PM

Ok.. mersi mult! O zi buna ca doresc