Amstaff Romania Forum
Primul Amstaff - Versiune printabilă

+- Amstaff Romania Forum (http://amstaffromania.ro)
+-- Forum: American Staffordshire Terrier / Pitbull / Metisi Amstaff & Pitbull / Alte rase (/Forum-American-Staffordshire-Terrier-Pitbull-Metisi-Amstaff-Pitbull-Alte-rase)
+--- Forum: American Staffordshire Terrier (/Forum-American-Staffordshire-Terrier)
+---- Forum: American Staffordshire Terrier (/Forum-American-Staffordshire-Terrier--79)
+---- Subiect: Primul Amstaff (/Thread-Primul-Amstaff)Primul Amstaff - Margi88 - 01-10-2016 02:27 AM

Buna seara/dimineata,

Fiind prima postare vreau sa va salut pe toti.
De curand am decis ca sunt pregatit sa imi iau un prieten si dupa multe nopti de documentare, am ales Amstaff-ul din motive mai mult decat evidente pt cei din grup.
Totodata am citit destul de mult pe acest forum si am ales sa ma indrept spre o canisa pt a imi lua un pui cu pedigree si a avea garantia calitatii. Am gasit la domnul Marius Nedelcu, de la RINGMASTER KENNEL Deva, cu care am avut o discutie foarte placuta azi, un mascul in varsta de 7 saptamani cu pedigree. Din cate am citit, este o canisa cu traditie deci nu ar trebui sa imi fac griji in legatura cu originalitatea pedigree-ului sau alte probleme aparute la samsari, totusi mi-ar prinde bine o confirmare din partea voastra si ceva sfaturi. Duminica merg sa vad puiul, care m-a cucerit dintr-un video. Poate par sceptic, dar vreau sa ma asigur ca voi lua un amstaff pur, ca il voi alege corespunzator si ulterior il voi creste astfel incat sa isi dezvolte comportamentul sau legendar, docil dar totusi ferm.
Va atasez si o poza cu puiul. Orice sfat sau sugestie e binevenita intrucat sunt ca un burete care absoarbe orice informatie despre aceasta rasa si ingrijirea corespunzatoare.

Va multumesc!
İmage

İmage


RE: Primul Amstaff - KGB - 01-10-2016 08:43 PM

E bun


RE: Primul Amstaff - Anitaa - 02-10-2016 09:12 AM

Dnl Marius Nedelcu e un om si un crescator foarte bun. Poti avea inceredere in el,fara frica. Dnl are canisa si niste cainii superbi. Felicitari pentru alegerea facuta si asteptam poze cu puiutul. Daca ai intrebari legate de rasa asta,alimemtatie,dresaj etc. unii dintre noi te putem sfatuii.


RE: Primul Amstaff - Margi88 - 02-10-2016 09:06 PM

Am ajuns acasă și după inspecția de rigoare, m-am adaptat f bine. Îmi plac jucăriile și le rod, și am mâncat și am fost pe afara. Acum Ionut îmi pregăteste pulpe de pui dezosate și cu morcovi pt cina. Cred ca mă iubeste fiindcă eu îl tot ling pe fata. Semnat, Ringmaster Handsome Max.
İmage
İmage


RE: Primul Amstaff - Margi88 - 02-10-2016 09:09 PM

Va multumesc pt raspunsuri. Intradevar domnul Nedelcu e un om extraordinar cu o vasta experienta. Am petrecut cateva ore placute la canisa dansului in care am invatat foarte multe despre aceasta rasa si despre ingrijirea lor. Cred ca am facut o alegere excelenta.